Przepis i sposób przygotowania na: Wołowy gulasz z brukselką
Kroki postępowania
Na koniec, gdy wszystkie składniki są miękkie gulasz zabielamy śmietaną, zagotowujemy i ostatecznie doprawiamy do smaku.
cebula | 1 sztuka |
pieczarki | 300 gram |
wołowina | 70 dag |
białe wino | 1/2 szklanki |
bulion | 2-3 szklanki |
brukselka | 30 dag |
śmietana | 3 łyżki |
olej do smażenia | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
Przyprawa do mięsa mielonego farszu i klopsów Prymat | |
tymianek | |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: