Składniki:
marchewki | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1 szt (mały) |
brukselka | 500 g |
masło klarowane | 1 łyżeczka |
makaron | 200 g (drobny) |
bulion warzywny | 1,2 l |
ser pleśniowy niebieski | 125 g |
koperek | |
pieprz |
marchewki | 2 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler korzeniowy | 1 szt (mały) |
brukselka | 500 g |
masło klarowane | 1 łyżeczka |
makaron | 200 g (drobny) |
bulion warzywny | 1,2 l |
ser pleśniowy niebieski | 125 g |
koperek | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: