Składniki:
filety z ryby morskiej | 600 g |
słonina | 200 g |
pieczarki | 100 g |
masło | 100 g |
cebula | 100 g |
galareta rybna | 4 szkl |
mąka ziemniaczana | 50 g |
jajko | 1 szt |
olej | 50 g |
sól | do smaku |
filety z ryby morskiej | 600 g |
słonina | 200 g |
pieczarki | 100 g |
masło | 100 g |
cebula | 100 g |
galareta rybna | 4 szkl |
mąka ziemniaczana | 50 g |
jajko | 1 szt |
olej | 50 g |
sól | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: