Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Doradca Smaku IV: Rostbef z panierowanymi piklami, odc. 34

Jak przyrządzić i podać rostbef, aby zamienić go w znakomite i wyszukane danie? To proste! Rostbef marynujemy w ziołach, zamiast ziemniaków podajemy purée z jabłek, a zwykłe ogóreczki konserwowe panierujemy. Efekt fenomenalny! 

Jak przyrządzić i podać rostbef, aby zamienić go w znakomite i wyszukane danie? To proste! Rostbef marynujemy w ziołach, zamiast ziemniaków podajemy purée z jabłek, a zwykłe ogóreczki konserwowe panierujemy. Efekt fenomenalny! 

 

Składniki:
800 g rostbefu wołowego
Musztarda rosyjska Prymat
1 łyżeczka miodu wielokwiatowego
1 jajko
1 łyżka mąki pszennej
Bułka tarta Prymat
Kilka Ogóreczków konserwowych Smak
Olej rzepakowy
Do smaku: Tymianek, Rozmaryn, Pieprz kolorowy Prymat

Purée jabłkowe:
3 kwaśne jabłka
1 łyżka masła
1 łyżka miodu wielokwiatowego

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak