Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Mój przepis na… : Pasta jajeczna na dwa sposoby, odc. 21

Dobiegają końca święta, w trakcie których na stołach zdecydowany prym wiodą potrawy na bazie jaj.

Dobiegają końca święta, w trakcie których na stołach zdecydowany prym wiodą potrawy na bazie jaj. Zapewne w Waszej lodówce zostało jeszcze trochę jaj na twardo, które można wykorzystać do przyrządzenia pasty jajecznej. Będzie ona doskonałą propozycją na odżywcze, pełne smaku śniadanie bądź kolację nie tylko od święta. 

Składniki dla 4 osób:
4 łyżki majonezu 
1 łyżka Musztardy kremskiej Prymat
1 przetarty ząbek czosnku 
6 Suszonych pomidorów Smak
1 łyżka Kaparów Smak
Czarne oliwki Smak
6 jajek
Szczypiorek
Natka pietruszki 
Grzanki z białego pieczywa lub pumpernikiel 
Chili pieprz cayenne Prymat 
Sól morska Prymat

 

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak