Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Mój przepis na…: Paszteciki z grzybami leśnymi w cieście francuskim, odc. 27

Paszteciki z ciasta francuskiego można podać jako przekąskę lub jako dodatek do kremu chrzanowego. W zależności od smaku można przygotować je z połączenia rozmaitych składników.

Paszteciki z ciasta francuskiego można podać jako przekąskę lub jako dodatek do kremu chrzanowego. W zależności od smaku można przygotować je z połączenia rozmaitych składników. Robert Sowa proponuje wyborną kompozycję grzybów leśnych, pieczarek i cebuli. Sprawdźcie, jak przyrządzić w domu takie pyszności.

Składniki:
3 łyżki masła
2 cebule
2 ząbki czosnku
200 g (5-6 sztuk) pieczarek
300 g ugotowanych grzybów leśnych np. podgrzybków
½ szklanki Bułki tartej Prymat
3 jajka
1 opakowanie ciasta francuskiego
Majeranek otarty Prymat
Lubczyk Prymat
Pieprz czarny grubo mielony Prymat
Sól morska Prymat
Krem chrzanowy Smak
Olej rzepakowy do smażenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak