Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

26.01.2014 19:36

a karkówkę jak przygotowujecie na grila???

Najlepsze odpowiedzi (3)

norweska20

Zadanych pytań: 400

26.01.2014 19:47

obsypuje przyprawami i wyciśniętym czosnkiem

mysza75

Zadanych pytań: 96

26.01.2014 21:20

robię marynatę z oliwy, soli, pieprzu, bazyli, oregano świeże, koperek, czosnek, cebulka

berys18

Zadanych pytań: 1434

26.01.2014 19:40

czasem marynuję, a czasem obsypuję przyprawami

Odpowiedzi (11)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

26.01.2014 19:40

Robię marynatę z ulubionych ziół, oliwy, nacieram nią karkówkę na kilka godzin przed grillowaniem :)

Renataj

Zadanych pytań: 1275

26.01.2014 19:42

Przygotowuję wcześniej marynatę, wrzucam do niej mięso i wstawiam do lodówki na kilka godzin. Czasem nacieram tylko przyprawami i odkładam na kilka godzin.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

26.01.2014 19:43

Zazwyczaj wcześniej marynuję

Alex_M

Zadanych pytań: 119

26.01.2014 19:48

pokrojoną w plastry wkładam do marynaty, chowam do lodówki na przynajmniej kilka godzin

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

26.01.2014 19:51

ja marynuję ją przez noc

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

26.01.2014 19:52

zazwyczaj dzień przed grillowanie (wieczorem) robię marynatę (czosnek, papryka ostra i słodka, pieprz, ziele angielskie, majeranek, bazyli - co kto lubi) i wkładam plastry karkówki na noc.

Janina

Zadanych pytań: 159

26.01.2014 19:59

Najlepiej zrobić marynatę z oleju i przypraw, karkówka w plastrach natarta marynatą, zostawić na parę godzin jest wspaniała ;)

migotka28

Zadanych pytań: 20

26.01.2014 20:23

mięsko kroje w pastry i wrzucam na noc do marynaty a marynate robię z różnych składników baza to olej,sok z cytryny i przyprawy gotowe do potraw z grilla lub domowe mieszanki z ulubionych ziół a reszta składników dowolna miód,sos sojowy,czosnkowy sos chili,musztarda zalezy co mam pod ręka i na co mam ochotę

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

26.01.2014 20:29

zawsze wcześniej marynuję w ziołach

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

26.01.2014 21:13

Długo marynuję ją w przyprawach.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak