Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

13.11.2013 15:06

a może wiecie jak zrobić aby jajko na twardo wyszło w kształcie serca?

Odpowiedzi (21)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

13.11.2013 15:37

są foremki do gotowania jaj w kształcie serca,a jak nie to coś takiego po necie chodzi http://i54.tinypic.com/11lok1w.jpg

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

13.11.2013 16:01

fajny pomysł :)

berys18

Zadanych pytań: 1434

13.11.2013 16:17

widziałam takie jajka na FB, wyglądają bardzo ładnie. I robi się je tak, jak opisała Milka100 Milena

EwelinkA_93

Zadanych pytań: 2

13.11.2013 16:21

ciekawy pomysł :-)

mufinka79

Zadanych pytań: 303

13.11.2013 16:45

To bardzo proste - jajko gotujemy na twardo, obieramy ciepłe, a następnie mocujemy patyczek przy pomocy gumek recepturek, a po jakiś 10-15 minutach jajko odkształci się od patyczka i powstaje wgłębienie. Jajko wygląda jak serce :)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

13.11.2013 17:05

niestety nie pomogę, bo nie wiem

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

13.11.2013 17:10

ciekawy pomysł

romanrafal

Zadanych pytań: 1338

13.11.2013 17:12

fajna porada,nie wiedziałem jak to się robi

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

13.11.2013 17:54

wiem, że należy użyć tekturki i patyczka

margaret

Zadanych pytań: 4

13.11.2013 18:12

ciekawe, trzeba poszukać na necie i spróbować:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak