Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Róża1

Zadanych pytań: 7

29.08.2016 20:12

am zapytanie : dostałam dzisiaj woreczek świeżej żurawiny , podpowiedzcie mi proszę w jaki sposób najlepiej ją ususzyć .

Odpowiedzi (38)

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.08.2016 22:44

Kiedyś sama ususzyłam żurawinę, ale to była porażka. W ogóle była niedobra. Radzę lepiej zamrozić, albo usmażyć z cukrem.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

30.08.2016 09:41

ja suszę w suszarce do grzybów

jagoda5913

Zadanych pytań: 18

30.08.2016 09:49

nigdy nie suszyłam żurawiny , nie miałam świeżej

Wacław

Zadanych pytań: 1269

30.08.2016 09:55

najlepsza byłaby suszarka elektr. wg mnie

Franciszek

Zadanych pytań: 4

30.08.2016 09:55

w suszarce do grzybów

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

30.08.2016 09:58

na suszarce elektrycznej

misia123410

Zadanych pytań: 22

30.08.2016 10:07

w suszarce do grzybów

Mniam

Zadanych pytań: 87

30.08.2016 10:46

Najlepiej sprawdziłaby się tutaj suszarka do grzybów, ale w piekarniku z termoobiegiem też wysuszysz. Trzeba się liczyć, że taka żurawina będzie bardzo kwaśna. Ta sklepowa jest słodzona i potraktowana olejem. Świeżą żurawinę zawsze mrożę :)

tobi1989

Zadanych pytań: 0

30.08.2016 11:20

Piekarnik lub suszarka do owoców

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

30.08.2016 11:27

ja również polecam suszarkę do grzybów

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak