Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sylwunia

Zadanych pytań: 26

25.01.2014 08:08

Bezy robicie sami czy kupujecie?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

25.01.2014 09:49

piekę ,są bardzo proste

mysza75

Zadanych pytań: 96

25.01.2014 09:56

bezy robię sama

Alex_M

Zadanych pytań: 119

25.01.2014 10:02

robię sama. bo po 1 są smaczniejsze, a po drugie cena ich w sklepie czy cukierki jest śmieszna ;)

Odpowiedzi (26)

ana00

Zadanych pytań: 231

25.01.2014 08:10

mi nie wychodzą jak robię sama, zawsze są takie miękkie, rozlazła, że tak powiem :/

Cranberry

Zadanych pytań: 34

25.01.2014 08:12

kupuje póki co bo mam stary piekarnik, ale jak się dorobię nowego to spróbuję :)

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

25.01.2014 08:13

czasami robię, a czasami kupuję

Agnieszka-87-25

Zadanych pytań: 51

25.01.2014 08:14

wolę kupować

Konczi

Zadanych pytań: 632

25.01.2014 08:18

czasami robię ale jak potrzeba mi do konkretnego deseru to kupuję

Aga-25

Zadanych pytań: 3

25.01.2014 08:19

kupuję bo mi nie wychodzą

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

25.01.2014 08:20

bardzo rzadko sama robie raczej kupuje gotowe

ana00

Zadanych pytań: 231

25.01.2014 08:20

a może ma ktos taki sprawdzony przepis na bezy, które zawsze wychodzą, bo tak jak pisałam wyżej, moje wychodzą rozlazłe

Renata9

Zadanych pytań: 329

25.01.2014 08:25

mnie jeszcze nigdy nie wyszły bezy, przez to się do nich zniechęciłam

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

25.01.2014 08:33

ja robie sama, mam sprawdzony przepis tyle ile białka, tyle cukru pudru i tyle cukru kryształowego, praktycznie biorą białka i wrzucam na wagę, jest np. 100 g, to znaczy ze jeszcze 100 g cukru pudru i kryształu, białka ubijam z cukrem pudrem, a na samym koncu dodaje kryształ i tylko mieszam, potem 45-60 minut w 130 stopniach i potem jeszcze z 1,5h w 100 stopniach; mam tez drugi przepis z mąką i sokiem z cytryny też wychodzą;

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak