Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

18.01.2014 09:13

białka do ciasta ubijacie w misce plastikowej czy metalowej?

Odpowiedzi (42)

sara1

Zadanych pytań: 478

18.01.2014 09:29

w plastikowej

natalia.doradca

Zadanych pytań: 45

18.01.2014 09:30

w plastikowej

mela25

Zadanych pytań: 400

18.01.2014 09:35

w plastikowej

Megg

Zadanych pytań: 69

18.01.2014 09:37

ja również w plastikowej

Motorek

Zadanych pytań: 1446

18.01.2014 09:42

przeważnie w plastikowej

pierniczkowo

Zadanych pytań: 141

18.01.2014 09:47

najczęściej w plastikowej

Ola1984

Zadanych pytań: 295

18.01.2014 09:47

W metalowej lub szklanej, nigdy w plastikowej - białka wchodzą w reakcje z plastikiem i gorzej się ubijają.

norweska20

Zadanych pytań: 400

18.01.2014 09:50

w plastikowej ubijam

Margo1

Zadanych pytań: 2141

18.01.2014 09:57

w miseczce plastikowej

Beatris

Zadanych pytań: 43

18.01.2014 09:58

Zależy jaką mam pod ręką, albo w plastikowej, albo w metalowej. Nie zauważyłam, żeby w plastikowej gorzej się ubijały, a ubijam ręczną trzepaczką.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak