Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

krokus

Zadanych pytań: 145

08.02.2014 11:23

Bita śmietana co zrobić, żeby się nie zważyła: -ubijaj mocno schłodzoną -zmniejsz obroty miksera gdy zacznie gęstnieć -nie mieszaj śmietan różnych firm, ani o różnej zawartości tłuszczu -nie dodawaj do niej gorących płynów - gdy łączy się bitą śmietanę z sokiem, serkiem, czy płynną czekoladą - mieszaj łyżką

Odpowiedzi (16)

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.02.2014 12:49

dobra rada ')

pestka

Zadanych pytań: 424

08.02.2014 14:22

rada jak najbardziej przydatna dla

Czyki

Zadanych pytań: 72

08.02.2014 14:41

Tak ze śmietaną nie ma żartów, bo może wyjść masełko:)

treonina

Zadanych pytań: 1213

08.02.2014 14:48

dobra rada

Milka100

Zadanych pytań: 76

08.02.2014 15:22

korzystam z tych zasad a co najważniejsze musi być mocno słodzona co najmniej kilka godzin

Adrianna759

Zadanych pytań: 19

08.02.2014 22:06

Dobrze wiedzieć, bo jutro będę robić bitą śmietanę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak