Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

MONIKA62

Zadanych pytań: 34

02.07.2013 21:42

Blanszujecie fasolkę szparagową przed zamrożeniem?

Najlepsze odpowiedzi (3)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

02.07.2013 21:47

Blanszuję,bo kiedyś zamroziłam garść tylko umytej i teraz wiem,że lepiej wrzucić ją na trochę do wrzątku.

anemon

Zadanych pytań: 163

02.07.2013 22:36

Ja również blanszuję.

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

03.07.2013 17:35

My zjadamy na bieżąco,nie zamrażałam jeszcze:)

Odpowiedzi (8)

Renata9

Zadanych pytań: 329

02.07.2013 21:44

ja blanszuję i dopiero zamrażam

Luki

Zadanych pytań: 27

02.07.2013 21:44

tak- zawsze

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

02.07.2013 22:03

tak, zawsze blanszuję przed zamrożeniem

Janina

Zadanych pytań: 159

02.07.2013 22:09

Tak, blanszuję

kulinarny smak

Zadanych pytań: 97

03.07.2013 07:08

Z blanszowana potem szybciej się ugotuje i nie rozwali przy gotowaniu.

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

03.07.2013 08:29

tak, koniecznie

alaaa

Zadanych pytań: 201

03.07.2013 15:55

trzeba zblanszować

teresa18

Zadanych pytań: 502

03.07.2013 17:09

zawsze blanszuję przed zamrozeniem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak