Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Niunia

Zadanych pytań: 82

13.03.2013 19:25

boczek faszerowany pieczecie w naczyniu żaroodpornym czy w brytfance??

Odpowiedzi (5)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

13.03.2013 19:31

ja pieke ciasno zwiniety w folie alu,a na koniec przypiekam lekko bez folii

gosia1988

Zadanych pytań: 526

13.03.2013 19:52

w rękawie do pieczenia

borgia

Zadanych pytań: 89

13.03.2013 20:35

Mięsa piekę z reguły w brytfannie. Swobodnie można w niej wcześniej je obsmażyć, lub przykryć jeśli jest taka potrzeba.

angelika14

Zadanych pytań: 621

13.03.2013 20:44

w naczyniu żaroodpornym ale to tylko i włącznie dlatego że ie posiadam brytfanny

-Natka-

Zadanych pytań: 331

13.03.2013 22:55

W naczyniu żaroodpornym.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak