Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewelina56

Zadanych pytań: 13

17.08.2013 11:51

Brykiet czy węgiel? -czego używacie podczas grillowania i dlaczego właśnie tego? :)

Najlepsze odpowiedzi (3)

mysza75

Zadanych pytań: 96

17.08.2013 15:24

ja używam węgiel :-)

Beatris

Zadanych pytań: 43

17.08.2013 11:53

Ja grilluję najczęściej na brykiecie. Wydaje mi się, że jest wygodniejszy w użyciu i lepiej "trzyma" żar.

halina17

Zadanych pytań: 271

17.08.2013 11:59

Rozpalam węglem drzewnym a potem podkładam brykiet dłużej trzyma gorąco i jeśli grilluję bez pokrywy to nie pali się brykiet płomieniem tak jak węgiel.

Odpowiedzi (30)

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

17.08.2013 11:52

Ja zrezygnowałem z węgla i brykietu na rzecz grilla elektrycznego. Grilluję za to przez cały rok :)

Margaretkaw

Zadanych pytań: 9

17.08.2013 12:01

Robię podobnie jak Halinka, brykiet jest idealny do podtrzymania temperatury :)

Janina

Zadanych pytań: 159

17.08.2013 12:05

Używam brykietu, bo dłużej się żarzy.

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.08.2013 12:07

tylko brykiet lepiej i dłuzej się żarzy

msmors

Zadanych pytań: 91

17.08.2013 12:12

ja też zakupiłam grill elektryczny i mam spokój z zapalaniem grilla

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.08.2013 12:15

używamy brykietu, a dlaczego to nie wiem, bo to męża zajęcie ;)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

17.08.2013 12:16

aha, grilla elektrycznego tez mam, ale czasem chce sie by kielbaska pachniala TYM grillowaniem, wiec nie ma rady trzeba palic. ale to nawet w zimie nam nie straszne :D

Janina

Zadanych pytań: 159

17.08.2013 12:19

No ja też mam elektryczny, ale tradycyjny ma swoje uroki, chociażby właśnie rozpalanie i dymek;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

17.08.2013 12:26

macie rację dziewczyny tez bardzo lubię ten zapach i czas jak kiełbaska się piecze

Seba

Zadanych pytań: 1313

17.08.2013 12:35

ja od pewnego czasu palę węglem drzewnym

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak