Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

07.09.2014 17:41

Byłam na grzybobraniu i chciałabym jutro zrobić jajecznicę z grzybami. Czy jeśli je przesmażę na maśle z cebulką to mogę je przechować do jutra w lodówce ?

Odpowiedzi (34)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

08.09.2014 07:02

Często tak robię, podsmażam dzień wcześniej grzyby na maśle i wstawiam do lodówki. Na takich grzybach wychodzi pyszna zupa.

Lidzia

Zadanych pytań: 21

08.09.2014 07:21

Śmiało możesz tak zrobić.

Margo1

Zadanych pytań: 2141

08.09.2014 07:25

Tak, ja wiele razy tak robiłam, i powiem ci że następnego dnia każda jajecznica mi bardziej smakuje

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

08.09.2014 07:28

ja tak czasami robię

Róża1

Zadanych pytań: 7

08.09.2014 09:33

tylko do jutra , nic dłużej:-).

Habibi

Zadanych pytań: 690

08.09.2014 09:53

A ja bym krótko przesmażyła bez cebuli - a posiekaną cebulę najlepiej jest dodać na świeżo i razem chwilę poddusić.

Jolanta_P-S

Zadanych pytań: 695

08.09.2014 11:48

Nic im nie będzie.

Lis

Zadanych pytań: 56

08.09.2014 11:52

Wydaje mi się że nic nie powinno się im stać:)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

08.09.2014 12:19

robimy tyle aby zjeść na bieżąco

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

08.09.2014 13:05

oczywiście, że tak!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak