Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

21.05.2014 09:43

Chcę dziś upiec kruche babeczki by je tylko w piątek lub sobotę napełnić masą budyniową .Jak je przechować by się nadawały i były ok.

Odpowiedzi (24)

Janina

Zadanych pytań: 159

21.05.2014 22:58

Bez problemu przechowają się dobrze. Ja zawsze pakuję do tekturowego pudełka i rzykrywam

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

22.05.2014 07:44

Ja wkładam do szczelnego pojemnika

wyattearp

Zadanych pytań: 102

22.05.2014 13:25

ja zamykam w pojemniku

Róża1

Zadanych pytań: 7

22.05.2014 14:01

też w zamkniętym tekturowym pudełku, na wierz przykrywam folią spożywczą:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak