Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renata9

Zadanych pytań: 329

17.01.2015 10:14

Chcę upiec ciasteczka z masą marcepanową ( gotową ), nigdy wcześniej takich ciasteczek nie robiłam. Stąd moje pytanko do Was, czy ta masa w czasie pieczenia nie stwardnieje ? Czy w ogóle można piec z taką masą ?

Odpowiedzi (19)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

17.01.2015 13:34

bardzo smaczne wychodza polecam spokojnie możesz zrobic

Renata9

Zadanych pytań: 329

17.01.2015 14:26

Bardzo dziękuję Wam Wszystkim za odpowiedzi, w nagrodę daję "plusiki"; @Gosia, nie przejmuj się tymi osobami, na nich chyba nie ma żadnej rady :-)

Janina

Zadanych pytań: 159

17.01.2015 14:31

Nie twardnieje masa. To są pyszne ciasteczka;)

Mniam

Zadanych pytań: 87

17.01.2015 16:15

Będą smaczne migdałowe ciasteczka :)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

17.01.2015 17:09

nie słyszałam o pieczeniu tej masy

Margo1

Zadanych pytań: 2141

17.01.2015 18:35

Nie musisz się martwić ,bo masa nie stwardnieje , ja już takie robiłam i nie działo się nic

fotoviderek

Zadanych pytań: 119

17.01.2015 18:49

Marcepan to idealny składnik ciastek, nie twardnieje :)

Pietruszka

Zadanych pytań: 523

17.01.2015 19:38

też musze zrobić takie ciasteczka

Katarzyna54

Zadanych pytań: 147

21.01.2015 13:00

fajnie, skorzystam z pytania :) dzięki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak