Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Cranberry

Zadanych pytań: 34

03.06.2015 08:01

Chciałabym juz przygotowac kilka potraw ktore bede mogla po porodzie jako karmiaca potem tylko odmrozic. Tak na kilka pierwsze dni moze tydzien. Co moge zrobic ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

03.06.2015 09:50

jak już chcesz zrobić zapasy to najlepiej duuużo bulionu drobiowo-warzywnego. później do przygotowania szybkich zup jarzynowych będzie jak znalazł. tylko bez pora i cebuli ;)

joanna30

Zadanych pytań: 50

03.06.2015 08:33

Szczerze mówiąc nie robiłam zapasów przed porodem, gotowałam sobie lekkie zupki i chude mieso z kurczaka na bieżąco.

mariuszek8

Zadanych pytań: 10

03.06.2015 09:06

Ja jeszcze dzieci nie mam ale planuje je mieć choć i tak bym sobie zapasów nie robiła...

Odpowiedzi (17)

Stenka

Zadanych pytań: 467

03.06.2015 08:27

bigos zamrozić proponuję

Konczi

Zadanych pytań: 632

03.06.2015 08:42

ja również bym nie robiła zapasów - kapusty raczej nie można wiec bios odpada .. ja jadłam niewiele bo na początek był rosołek, jabłuszko pieczone, kluseczki ... i wszystko na świeżo :)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

03.06.2015 08:47

Może zrób młodą kapustkę bez dużej ilości przypraw .

IZABELA29

Zadanych pytań: 666

03.06.2015 08:50

ja rodziłam 3 dzieci i nigdy tak nie robiłam zawsze była chwila by cos ugotowac

adelajda

Zadanych pytań: 234

03.06.2015 09:26

Ja nie gotowałam na zapas, nie mam pojęcia po co to robić .....

ada.la

Zadanych pytań: 39

03.06.2015 09:28

nie proponuję robić zapasów, rosołek i gotowane mięsko zrobisz szybko

mysza75

Zadanych pytań: 96

03.06.2015 09:44

nie robiłabym tego na zapas. Zawsze lepiej zjeść świeże, poprosić kogoś z rodziny żeby pomógł coś ugotować. Zrobisz w słoiki a potem nie wiadomo czy będzie się trzymać

Róża1

Zadanych pytań: 7

03.06.2015 09:45

też nie polecam robić zapasów :-)

gosia56

Zadanych pytań: 466

03.06.2015 10:03

na pewno najlepsze świeże jedzonko na szybko takie jest najzdrowsze dla mamy kermiącej

Janina

Zadanych pytań: 159

03.06.2015 11:03

Nie robiłabym żadnych zapasów i w dodatku zamrażanych, przecież to niezdrowe przede wszystkim dla dziecka;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak