Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

03.12.2015 14:12

Chciałabym upiec puszysty wilgotny i lekki jak puch sernik , coś w stylu sernika japońskiego ktoś poratuje przepisem? , poproszę o linki

Najlepsze odpowiedzi (3)

Habibi

Zadanych pytań: 690

05.12.2015 09:39

Chyba japońskiego nic nie przebije, jeśli chodzi o puszystość, za to nowojorski jest bardzo kremowy :) ...każdy ma swój urok!

Klausia

Zadanych pytań: 251

05.12.2015 09:27

O japońskim nie słyszałam jeszcze, ale nowojorski owszem.

gosia56

Zadanych pytań: 466

08.12.2015 15:32

piekę sernik z dodatkiem śmietany 30% jest super

Odpowiedzi (5)

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

03.12.2015 14:36

Proszę linki na sernik japoński. http://www.doradcasmaku.pl/przepis/361051/sernik-japonski.html, http://www.doradcasmaku.pl/przepis/334587/sernik-japonski-moj-pierwszy....html

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

03.12.2015 21:52

Dzięki bardzo

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.12.2015 07:55

ja polecam ten, jest bardziej nowojorski niż japoński, ale jest wilgotny i rozpływa się w ustach :) http://www.doradcasmaku.pl/przepis/349395/kremowy-sernik.html

msmariusz

Zadanych pytań: 363

04.12.2015 15:27

tez polecam ten przepis co wspomniała ALEX_M

staropolanka5

Zadanych pytań: 140

04.12.2015 15:52

nie jadłam takiego, warto wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak