Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

SmacznaPyza

Zadanych pytań: 1620

15.02.2013 11:11

Ciasto drożdżowe posypujecie cukrem pudrem czy lukrujecie ? Lukier powoduje, że ciasto zostaje dłużej świeże

Odpowiedzi (3)

krystyna330

Zadanych pytań: 228

15.02.2013 11:20

niczym

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

15.02.2013 11:21

Ja drożdżowe robię przeważnie z kruszonką

Renataj

Zadanych pytań: 1275

15.02.2013 11:52

U mnie również drożdżowiec jest najczęściej z kruszonką i raczej nie zdąży się zestarzeć bo jest jedzony jeszcze ciepły /wiem, że to niezdrowo ale../ i zawsze jest zjedzony w tym samym dniu.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak