Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

29.02.2016 07:28

Ciasto na pizzę mrozicie czy robicie za każdym razem świeże?

Odpowiedzi (60)

bertpvd

Zadanych pytań: 19

29.02.2016 09:13

ja staram się robić świeże :)

Ola1984

Zadanych pytań: 295

29.02.2016 09:16

Zawsze robię świeże, nie mroziłam jeszcze.

gosia56

Zadanych pytań: 466

29.02.2016 09:16

To zależy zawsze mam mrozone ciasto z twarogiem które często wykorzystuję jako spód do pizzy a jak drozdzowy spód robię to zawsze świeży

Mama niejadka

Zadanych pytań: 16

29.02.2016 09:18

Nigdy nie mroziłam, zawsze świeże robiłam

Alex_M

Zadanych pytań: 119

29.02.2016 09:19

wiem, że można mrozić, ale nie mam miejsca w zamrażarkach na ciasto ;) ciasto zagniata robot, więc raz dwa i jest pizza :)

Stenka

Zadanych pytań: 467

29.02.2016 09:21

nigdy jeszcze nie zamrażałam

Habibi

Zadanych pytań: 690

29.02.2016 09:32

Za każdym razem robię świeże, ponieważ szkoda mi cennego miejsca w zamrażarce zajmować ;) Ciasto jest szybkie i proste - zresztą lubię za każdym razem zrobić nieco inne. Składniki do robota i mam czas spojrzeć na DS w tym czasie ;)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

29.02.2016 09:42

zawsze robię świeże

misia123410

Zadanych pytań: 22

29.02.2016 09:55

Ja zawsze robię świeże ale słyszałam że lepsze jest dobrze schłodzone albo zamarznietę.

aniulka

Zadanych pytań: 3

29.02.2016 10:03

zawsze robię świeże, zajmuje krócej niż rozmrożenie.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak