Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

05.05.2017 18:50

Ciasto wz robicie ze śmietanką kremówką czy 18 % ?

Odpowiedzi (46)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

06.05.2017 08:49

kiedyś robiłam z 30-tką. nie próbowałam z 18-tką :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

06.05.2017 09:27

zdecydowanie z kremówką, od czasu do czasu dodaję też serek mascarpone

Mniam

Zadanych pytań: 87

06.05.2017 09:48

Krem do tego ciasta wg mnie lepszy jest z kremówką i to ubitą, bo wtedy jest bardziej puszysty.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

06.05.2017 09:50

używam kremówki 30 %

gosia56

Zadanych pytań: 466

06.05.2017 09:57

Zawsze używam do ubijania tylko śmietanę 30 % jest wystarczająco tłuszczu ;)

mysza75

Zadanych pytań: 96

06.05.2017 10:33

z kremówką robię tylko

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

06.05.2017 10:54

używam tylko kremówkę

tobi1989

Zadanych pytań: 0

06.05.2017 11:23

Z kremówką :)

Małgorzata92

Zadanych pytań: 3

06.05.2017 11:31

Wolę z kremówką :)

Franciszek

Zadanych pytań: 4

06.05.2017 11:41

zdecydowanie z kremówką 30% lub 36%

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak