Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.09.2015 09:59

Ciasto ze śliwkami które lepsze drożdzowe albo kruche ze sliwkami?

Odpowiedzi (69)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

04.09.2015 15:57

zrobić wolę drożdżowe, ale zjem oba rodzaje ;)

Jadwiga/Jaga85

Zadanych pytań: 26

04.09.2015 16:03

Jak dla mnie kruche:)

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

04.09.2015 16:11

oba lubię :) ale chyba zdecydowalabym się na kruche

borgia

Zadanych pytań: 89

04.09.2015 16:21

Gosiu... zrób ucierane. Rozwiąże Ci się problem ;)

Stenka

Zadanych pytań: 467

04.09.2015 16:23

Lubię kruche ciasta

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

04.09.2015 16:25

Uwielbiam drożdżowe

gosia56

Zadanych pytań: 466

04.09.2015 16:56

Borgia ;) własnie nie chcę ucieranego bo niedawno było ucierane ze śliwką

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

04.09.2015 16:59

Ogólnie wolę ciasto kruche ale ze sliwką mogłoby też być drożdżowe ;)

paulina2157

Zadanych pytań: 17

04.09.2015 17:04

lubie oba ; )

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

04.09.2015 17:40

obydwa dobre a szczególnie drożdżówka jeszcze taka ciepła

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak