Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

21.02.2016 11:01

Ciekawa jestem jakich tłuszczy,olejów używacie najczęściej ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Janina

Zadanych pytań: 159

21.02.2016 11:22

Używam masło, smalec, olej słonecznikowy oraz do sałatek oliwa z oliwek albo z pestek winogron;))

Habibi

Zadanych pytań: 690

21.02.2016 14:05

Olej rzepakowy i masło klarowane do smażenia, olej z pestek winogron do niektórych wypieków i czasem do majonezu, olej z orzechów włoskich i oliwa do surówek i sałatek, ostatnio namiętnie zakochałam się w oleju kokosowym. Do smarowania masełko naturalne ale z kwaszonej śmietany, do ciasta kruchego bardzo chętnie smalec.

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

21.02.2016 15:31

najczsciej używam oleju rzepakowego

Odpowiedzi (59)

tobi1989

Zadanych pytań: 0

21.02.2016 11:09

Olej kokosowy, rzepakowy do smażenia a lniany do dań na zimno :)

gosia56

Zadanych pytań: 466

21.02.2016 11:14

właściwie używam tylko olej rzepakowy ;)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

21.02.2016 11:16

olej rzepakowy, oliwa z oliwek i sporadycznie masło kokosowe

Renataj

Zadanych pytań: 1275

21.02.2016 11:19

oliwa z oliwek, olej kujawski rzepakowy, masło /klarowane i normalne/, czasami smalec

joannaa24

Zadanych pytań: 0

21.02.2016 11:19

Najczęściej używam oleju rzepakowego, a także oliwę z oliwek i masło klarowane

ben-ka

Zadanych pytań: 459

21.02.2016 11:22

Masło, olej rzepakowy i oliwa z oliwek, margarynę czasami do ciasta.

Madzik239

Zadanych pytań: 15

21.02.2016 11:26

Ja gotując dawniej używałam oleju rzepakowego oraz masła w dużych ilościach..teraz natomiast używam tylko oliwy z oliwek oraz oleju kokosowego...i odkryłam , że używając tych produktów też może być smacznie i o wiele zdrowiej.

mysza75

Zadanych pytań: 96

21.02.2016 12:15

masło klarowane, olej rzepakowy i oliwa z oliwek

Wacław

Zadanych pytań: 1269

21.02.2016 12:32

olej rzepakowy do smażenia i oliwe z oliwek do surówek

dodi

Zadanych pytań: 256

21.02.2016 12:38

najczęściej oleju rzepakowego do smażenia

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak