Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Melania

Zadanych pytań: 7

14.09.2013 15:33

Co ciekawego polecacie z mięsa mielonego?

Najlepsze odpowiedzi (3)

gosia56

Zadanych pytań: 466

14.09.2013 15:40

mięso mielone zawijane w ciescie francuskim przepis w mojej galeri

Ania321

Zadanych pytań: 179

14.09.2013 18:27

polecam zapiekaną cukinię faszerowaną mięsem mielonym, pycha :)

cooleczka

Zadanych pytań: 539

14.09.2013 18:35

ja uwielbiam pieczeń rzymską

Odpowiedzi (25)

Margaretkaw

Zadanych pytań: 9

14.09.2013 15:35

Tradycyjne kotlety nadziane pieczarkami, wymieszane mięso mielone z utartymi pieczarkami, klops z jajkiem, taki wielkanocny, klopsiki z sosie koperkowym lub w pomidorach :)Cukinię faszerowaną mielonym :)

IwonaKa

Zadanych pytań: 205

14.09.2013 15:39

gołąbki,makaron z sosem mięsno-pomidorowym,tradycyjne mielone np. z serem

Seba

Zadanych pytań: 1313

14.09.2013 15:40

Kotlety mielone, klopsiki, klops zapiekany w piekarniku, zapiekanki makaronowe lub ziemniaczane z mięsem itp.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

14.09.2013 15:40

robiłam kiedyś zrazy były smaczne przepis mam w księdze zapraszam :)

pestka

Zadanych pytań: 424

14.09.2013 15:42

najlepiej lubię kotlety mielone, nadziewane papryki, gołabki z mięsem mielonym

Renata9

Zadanych pytań: 329

14.09.2013 15:45

można połączyć z ryżem i faszerować np. paprykę albo patisony

Janina

Zadanych pytań: 159

14.09.2013 15:52

Robiłam gołąbki z ryżem i kaszą ;)

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

14.09.2013 16:02

tradycyjny mielony i z różnymi wkładkami,klops,jako farsz i dodatek do farszów,do gołąbków, zapiekanek,na pulpeciki, zraziki,na sos

beatkaa153

Zadanych pytań: 21

14.09.2013 16:15

możliwości jest dużo począwszy od mielonego z pieczarkowym farszem i innymi poprzez pulpeciki,farsze,zrazy sosy aż do pieczeni typu klops czy zapiekanki

Habibi

Zadanych pytań: 690

14.09.2013 16:26

ja bardzo lubię tzw KLOPS - mięsko mielone wyrobione z przyprawami i ew. odrobiną bułki - ugniecione w foremce keksowej lub zawinięte w folię aluminiową i upieczone w gorącym piekarniku. W środek można włożyć całe jajka na twardo, ugotowane marchewki, szparagi, pieczoną paprykę... co nam podpowie wyobraźnia :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak