Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Kryska73

Zadanych pytań: 303

23.08.2013 08:22

co dodać do piany z białek,żeby na wierzchu placka była sztywna i chrupiąca?

Najlepsze odpowiedzi (3)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

23.08.2013 08:32

ja dodaję łyżkę budyniu waniliowego

Beata73

Zadanych pytań: 1093

23.08.2013 08:40

dużo cukru i łyżkę budyniu

Dorota59

Zadanych pytań: 950

23.08.2013 08:40

ja dodaje 1 łyżkę maki ziemniaczanej-polecam

Odpowiedzi (6)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

23.08.2013 08:35

można dodać mąkę ziemniaczaną i oczywiście odpowiednia ilość cukru

gosia56

Zadanych pytań: 466

23.08.2013 08:39

ja dodaję kisiel.

Motorek

Zadanych pytań: 1446

23.08.2013 08:44

jak ubijam białka daję kokos

Janina

Zadanych pytań: 159

23.08.2013 08:44

Dodaję kisiel, albo budyń;)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

23.08.2013 08:48

ja daję kisiel

pestka

Zadanych pytań: 424

23.08.2013 11:38

ja dodaję mąkę ziemniaczaną lub budyń

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak