Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

sara1

Zadanych pytań: 478

15.02.2014 11:06

co dodajecie do fasolki po bretońsku?

Odpowiedzi (25)

Kuchenka

Zadanych pytań: 202

15.02.2014 15:13

boczek, kiełbasa, marchew, cebula, przecier pomidorowy, liść laurowy, ziele angielskie, majeranek, i inne przyprawy

artur7

Zadanych pytań: 1324

15.02.2014 15:32

kielbasa marchew koncentrat

gibli

Zadanych pytań: 20

15.02.2014 18:09

kiełbaska, mięsko, koncentrat pomidorowy, przyprawy, boczek,majeranek, cebulkę ))))

olla85

Zadanych pytań: 24

15.02.2014 18:34

Na pewno czosnek :) Musi być koniecznie w mojej fasolce. A poza tym standardowo - dobrą kiełbaskę, koncentrat pomidorowy, paprykę słodką w proszku. I na koniec majeranek. A ostatnio dałam też tymianku.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

15.02.2014 21:50

kiełbasę, boczek, cebulę, paprykę, różnorodne przyprawy: mielona paprykę, chili, majeranek i na koniec porcję na talerzu posypuję odrobiną startego żółtego sera.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak