Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Renataj

Zadanych pytań: 1275

11.08.2013 13:17

Co dodajecie do tradycyjnego rosołu ? W jednym z programów kucharz zamiast zrumienionej cebuli dodawał zrumienione jabłko i kawałek papryczki chilii - nigdy tego nie próbowałam. A Wy co dodajecie ?

Odpowiedzi (17)

berys18

Zadanych pytań: 1434

11.08.2013 14:15

rumienię cebulkę i lubie z wołowinką

ZEWA

Zadanych pytań: 190

11.08.2013 14:28

z warzyw do rosołu daję marchew, seler, pietruszkę, cebulę lub por, jak mam to zielony lubczyk. Moja znajoma dodaje czerwonego świeżego buraka, ale ja nie próbowałam wiec nie wiem co on daje, pewnie kolor ale ja wolę naturalny rosołowy.

msmors

Zadanych pytań: 91

11.08.2013 15:23

do rosołu lubię dodać lubczyk i dużlo liści selera. Dzisiaj jadłam u mamy pyszny rosołek i dowiedziałam się, że do rosołu dodała pomidor. Ciekawy składnik.

borgia

Zadanych pytań: 89

11.08.2013 16:03

Chili parę razy udało mi się dodać - gdy robię rosół w stylu azjatyckim. Jabłka jednak nie... Natomiast polecam dodać anyż gwiazdkowy - fajnie się zgrywa.

Róża1

Zadanych pytań: 7

11.08.2013 18:53

do rosołu dodaję tak jak wszyscy , tylko bardzo mi się podoba ten sposób z tą przypaloną cebulą:-) , muszę tak zrobić:-)

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

11.08.2013 19:23

ja dodaję cebulę

Kasia36

Zadanych pytań: 463

11.08.2013 22:50

u mnie dodają cebulę zrumienioną, marchewkę

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak