Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dada

Zadanych pytań: 19

10.03.2014 14:45

Co lubicie w rosołku natkę pietruszki czy koperek?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ola1young

Zadanych pytań: 7

10.03.2014 15:53

natkę pietruszki dajemy tylko do rosołu

ben-ka

Zadanych pytań: 459

10.03.2014 16:13

Zdecydowanie natkę ale jak zamroziłam sobie posiekaną zieleninkę tzn koperek,natkę lubczyk i trochę szczypiorku,to też nadaje się do rosołu.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

10.03.2014 14:52

Wolę natkę pietruszki

Odpowiedzi (73)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

10.03.2014 14:47

zdecydowanie wolę rosół z natką pietruszki

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

10.03.2014 14:48

zdecydowanie pietruszkę

Pomocnik

Zadanych pytań: 80

10.03.2014 14:48

do rosołu tylko natka pietruszki, koperek do ziemniaków

Marta1986

Zadanych pytań: 859

10.03.2014 14:50

natka pietruszki

Motorek

Zadanych pytań: 1446

10.03.2014 14:50

natkę pietruszki

Romanowka

Zadanych pytań: 28

10.03.2014 14:50

ja nie jadam, ale mąż woli zdecydowanie z natką

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

10.03.2014 14:50

zdecydowanie natkę!

brioszka

Zadanych pytań: 26

10.03.2014 14:50

jestem natko pochłaniaczem, także wolę z natką :))

Margo1

Zadanych pytań: 2141

10.03.2014 14:51

Ja zawsze daję świeżą natkę pietruszki do rosołku

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

10.03.2014 14:55

zdecydowanie natkę pietrzuszki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak