Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

KasiaK90

Zadanych pytań: 515

12.07.2013 08:46

co mogę zrobić z czarnej porzeczki,mam jej obłęd..zrobiłam już dżemy, kompoty!co jeszcze poradzicie żeby się nie zmarnowały?

Odpowiedzi (26)

Mniam

Zadanych pytań: 87

12.07.2013 11:01

Ja dopiero będę miała dostawę czarnych porzeczek. Będę robić przede wszystkim sok.

pestka

Zadanych pytań: 424

12.07.2013 11:22

gdybym miała ich tak dużo to oprócz dżemów, soku spróbowałabym zrobić nalewkę a resztę rozdałabym znajomym

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

12.07.2013 11:26

zamrozić lub podrzucić mi

joanna30

Zadanych pytań: 50

12.07.2013 12:25

Polecam sok, jest przepyszny :) PS> zazdroszczę Ci takiej ilości porzeczek, ja uwielbiam ;)

Kasia36

Zadanych pytań: 463

12.07.2013 21:08

do zamrażarki, w zimie będziesz miała na ciasto nawet na najłatwiejszego gnieciucha, a na bieżąco zjedz sobie z cukrem: do kubka porzeczki, posyp cukrem, rozgnieć i gotowe

Smaczna_B

Zadanych pytań: 81

16.07.2013 18:32

najlepiej sok,jest bardzo zdrowy

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak