Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Alicee

Zadanych pytań: 4

18.11.2014 09:52

Co można wyczarować z wczorajszego ciasta na pizzę? Znacie jakieś przepisy ? Wyrzucić szkoda, a kolejnej pizzy nie chcę...

Odpowiedzi (26)

ada.la

Zadanych pytań: 39

18.11.2014 13:05

proponuję zrobić calzone

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

18.11.2014 14:00

jak ciasto leży od wczoraj to można tez upiec chlebek, dodać jeszcze kilka gram świeżych drożdży, mąki, wody, wyrobić ponownie, pozwolić wyrosnąć, uformować bochenek i upiec

Alicee

Zadanych pytań: 4

18.11.2014 14:11

Zdecydowanie calzone ! Akurat mam wszystkie składniki na moje ulubione nadzienie - z mięskiem indyka i szpinakiem :-) Wspaniale ! *_*

paula191919

Zadanych pytań: 54

18.11.2014 14:47

albo może jakieś bułeczki dodając trochę ziół...

Michał2

Zadanych pytań: 32

18.11.2014 15:42

wrzucić na ciasto trochę cebuli i maku i smakowite cebularze:)

Klausia

Zadanych pytań: 251

18.11.2014 15:44

Można zrobić sakiewki z kurczakiem i warzywami albo po prostu zamrozić ciasto.

Ola1984

Zadanych pytań: 295

18.11.2014 16:32

Polecam ci wykorzystanie ciasta do calzone lub do paluszków grissini.

Janina

Zadanych pytań: 159

18.11.2014 16:49

Ja zamroziłabym, na następny raz byłoby gotowe;)

Aleksandra/Olcia

Zadanych pytań: 215

18.11.2014 18:48

paszteciki z dowolnym nadzieniem

Róża1

Zadanych pytań: 7

18.11.2014 19:14

ja też bym zamroziła .

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak