Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mancia w kuchni

Zadanych pytań: 20

29.07.2015 14:52

Co można zrobić z dużego oscypka?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Motorek

Zadanych pytań: 1446

30.07.2015 08:28

roladki indycze

ben-ka

Zadanych pytań: 459

29.07.2015 21:03

Możesz użyć do sałatek i na zimno i na ciepło.

Stenka

Zadanych pytań: 467

29.07.2015 15:54

Ja dziś zrobiłam przystawkę a la carpaccio, pomidor z oscypkiem i oliwkami

Odpowiedzi (35)

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.07.2015 15:03

Można zrobić go na grillu z dżemem z żurawiny.

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

29.07.2015 15:05

roladki drobiowe lub oscypek z grilla z żurawiną lub borówką

Mancia w kuchni

Zadanych pytań: 20

29.07.2015 15:17

z grilla i na maśle to już bardzo dobrze znam :) chodzi mi o coś nowego, niepowtarzalnego :)

Ewa Wojtaszko

Zadanych pytań: 79

29.07.2015 15:17

pokrój w plasterki ułóż na talerzu i polej sosem żurawinowym

Justi2401

Zadanych pytań: 10

29.07.2015 15:35

Ja bym zrobiła pizzę- uwielbiam pizzę z oscypkiem i żurawiną. Albo z grilla z sosem żurawinowym, pychota!

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

29.07.2015 15:49

Bardzo lubię tak jak dziewczyny z grilla z żurawiną:)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

29.07.2015 15:59

można dodać do tarty,pizzy lub zapiekanek

borgia

Zadanych pytań: 89

29.07.2015 16:22

Posyp startym jakąkolwiek zapiekankę, tosty, makaron, wytrawną tartę. Możesz też zanurzyć w panierce i usmażyć na rumiano.. To też zależeć będzie od rodzaju oscypka... bo są różne. Nie tylko mam na myśli rodzaj mleka użytego do wyrobu, ale konsystencję - czyli sposób ich robienia. Jedne są suche i twardsze, drugie miękki i rozpływające się podczas zapiekania.

Benita

Zadanych pytań: 1

29.07.2015 17:52

Oscypka można zrobić w panierce, dodać do jajecznicy, makaronu, zapiekanki. tarty. Znakomicie smakuje w pierogach.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

29.07.2015 18:53

Mnie się marzy grillowany z żurawiną:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak