Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ada.la

Zadanych pytań: 39

18.02.2016 12:37

Co można zrobić z mięsa mielonego poza tradycyjnymi mielonymi i pieczenią rzymską?

Odpowiedzi (42)

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

18.02.2016 13:23

ja bym zrobiła gołąbki lub lasagne

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.02.2016 13:24

Bardzo jestem ciekawa kto tak szybko minusuje ;)

gosia56

Zadanych pytań: 466

18.02.2016 13:27

Polecam mój przepis jeshttp://www.doradcasmaku.pl/przepis/373147/zapiekanka-ala-golabki.htmlt rewelacyjny

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

18.02.2016 13:29

Ja lubię pulpety w sosie faszerowane np grzybami, suszonymi śliwkami, boczkiem... jakimiś warzywami... takie dania są pyszne i maja w sobie element zaskoczenia dla jedzących:)

Futka

Zadanych pytań: 2

18.02.2016 13:32

Proponuję wykorzystać je do przygotowania makaronu z mięsem mielonym w sosie pomidorowym, do gołąbków lub pierożków :)

Habibi

Zadanych pytań: 690

18.02.2016 13:32

Gosia56, nic się nie przejmuj, nie tylko Ty się nad tym zastanawiasz ;) A przy okazji ja skorzystam z Twojego przepisu, bo bardzo mi się podoba :) Ni i po plusiku ode mnie na przekór minusowiczowi :)

anka1988

Zadanych pytań: 25

18.02.2016 14:05

gołąbki, zapiekanka, spagetti z mięsem mielonym,

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

18.02.2016 14:53

ja dodaję do spaghetti albo lasagne

pestka

Zadanych pytań: 424

18.02.2016 15:21

zrobiłabym zapiekankę lub spaghetii

gregor#

Zadanych pytań: 3

18.02.2016 15:54

Zrób zapiekankę z makaronem.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak