Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

19.02.2013 13:09

Co można zrobić z nadmiarem pieczarek/dostałam dużą michę/oprócz marynowania i jedzenia na bieżąco?

Najlepsze odpowiedzi (2)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

21.02.2013 15:08

też przesmażam i mrożę,jak znalazł do pizzy i zapiekanek:)

ben-ka

Zadanych pytań: 459

19.02.2013 13:22

świetnie:) i ten pomysł z mrożeniem wykorzystam.

Odpowiedzi (3)

agnieszka214

Zadanych pytań: 1865

19.02.2013 13:17

mroże

KasiaK90

Zadanych pytań: 515

19.02.2013 13:17

ja bym je podsmażyła i zamroziła,zawsze później mogą sie przydać do sosu,pizzy, zupy czy jakiejkolwiek potrawy/dania

w mojej kuchni

Zadanych pytań: 319

19.02.2013 13:33

ale mroź surowych tylko sparzone lub podsmażone...surowe sa potem niedobre

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak