Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ana00

Zadanych pytań: 231

30.01.2014 09:01

Co najczęściej gotujecie zima?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Alex_M

Zadanych pytań: 119

30.01.2014 09:38

są takie potrawy. np fasolowa, grochówka - latem nie gotuję bo jest mnóstwo świeżych warzyw, które staram się na maxa wykorzystać :) potrawy, które gotuję cały rok, np pomidorówka, latem jest ze świeżych pomidorów, zimą z przecieru domowego lub kupnego, bigos - latem z młodej, zimą z kiszonej itp ;)

Róża1

Zadanych pytań: 7

30.01.2014 09:10

dużo kapusty kiszonej , kaszy, ryb.

gosia56

Zadanych pytań: 466

30.01.2014 09:06

nie gotuję inaczej chyba ze nie robię surówek a podaję sałatki ze słoika

Odpowiedzi (40)

ana00

Zadanych pytań: 231

30.01.2014 09:03

Są to jakieś spspecjalnie sycące dania, czy takie jak zawsze?

2milutka

Zadanych pytań: 134

30.01.2014 09:07

wiecej kasz gotuję z treściwym mięskiem.latem sa to zazwyczaj warzywne zupy..:)

Beata23

Zadanych pytań: 335

30.01.2014 09:07

gotuję tradycyjne dania

Pani Domu

Zadanych pytań: 251

30.01.2014 09:09

to samo co latem

berys18

Zadanych pytań: 1434

30.01.2014 09:10

gotuje podobnie jak latem

Konczi

Zadanych pytań: 632

30.01.2014 09:10

zazwyczaj to samo, staramy się jeść dużo warzyw

Mniam

Zadanych pytań: 87

30.01.2014 09:12

Może bardziej treściwe dania. Pora roku ma wpływ na to co się gotuje, bo teraz nie ma takiego dostępu do świeżych warzyw lub są w kosmicznych cenach. Korzystam z zapasów jakie zrobiłam :)

pestka

Zadanych pytań: 424

30.01.2014 09:12

gotuje podobnie jak latem

Janina

Zadanych pytań: 159

30.01.2014 09:13

Zimą więcej przetworów - dodatków ze słoików schodzi, poza tym gotuję bardzo często żurek na własnym zakwasie z czosnkiem;)

Renata9

Zadanych pytań: 329

30.01.2014 09:16

zupy rozgrzewające, dodatki do drugiego dania zazwyczaj na ciepło

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak