Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

18.08.2013 19:56

co należy zrobić aby pozbyć się goryczki z borówki leśnej wiecie może proszę o rady ?

Najlepsze odpowiedzi (3)

barbara11561

Zadanych pytań: 1084

18.08.2013 23:38

też myślę że borówki leśne lepiej jest przemrozić:)

Seba

Zadanych pytań: 1313

18.08.2013 20:15

dać na sito i sparzyć

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

18.08.2013 21:19

Ja przelewam wrzątkiem

Odpowiedzi (14)

Renata9

Zadanych pytań: 329

18.08.2013 19:58

należy ją sparzyć wrzątkiem

berys18

Zadanych pytań: 1434

18.08.2013 20:00

tak dokładnie - zalać wrzątkiem

Habibi

Zadanych pytań: 690

18.08.2013 20:09

Z tego, co pamiętam, jak Babcia dawniej mówiła, to trzeba przemrozić, jak jarzębinę.

pestka

Zadanych pytań: 424

18.08.2013 20:09

przelewamy wrzątkiem

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

18.08.2013 20:21

Spróbuj jak z aronią, jeśli przetwarzasz to dodaj liście wiśni, a wcześniej przemroź.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

18.08.2013 20:34

wielkie dzięki za rady :)

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

18.08.2013 20:36

trzeba ją na kilka godzin zamrozić

Beata73

Zadanych pytań: 1093

18.08.2013 20:42

ja zawsze je mrożę

kuchnia kachny

Zadanych pytań: 0

18.08.2013 20:47

zamrozić :)

kasienka23

Zadanych pytań: 512

18.08.2013 21:01

zamrozić lub sparzyć, pierwszy i drugi sposób działa

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak