Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Inne- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Lis

Zadanych pytań: 56

25.08.2013 13:44

Co naprawdę zwariowanego zrobiliście w swojej kuchni?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Margo1

Zadanych pytań: 2141

25.08.2013 14:20

Zrobiłam tort (oczywiście z pomocą) dla pary młodej i zawiozłam 500 km do domu weselnego :)

Olga_SK

Zadanych pytań: 40

25.08.2013 14:23

Najbardziej "zwariowaną" rzeczą, którą zrobiłam w kuchni był... pożar :D Który zaczął się od rękawicy kuchennej... Jeśli chodzi o potrawy, to nic nadto szalonego nie uczyniłam.

berys18

Zadanych pytań: 1434

25.08.2013 17:39

wstyd się przyznać, ale przypaliłam ryż

Odpowiedzi (1)

Babciagramolka

Zadanych pytań: 179

26.08.2013 18:37

Japoński boczek duszony przez 3 godziny - nazywa sie to Pork Kakuni i szału można dostać jak sie to robi bo trzeba obgotowywać, obsmażać, dusić, marynować itd. Ale za to jest przepyszny , a co najważniejsze okazało się, ze zrobiłam go dokładnie tak jak powinien być robiony co potwierdziła dziewczyna mieszkajaca w Japonii .A na dodatek przepis i zdjęcie zostało zamieszczone na profesjonalnej japońskiej stronie kulinarnej ( dzięki tej mojej znajomej z Japonii)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak