Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

12.06.2015 14:40

Co powoduje gorzki posmak skorki kielbasy przy wedzeniu? Na jakim drewnie wedzicie swoje miesa i kielbasy?

Odpowiedzi (21)

Ankha

Zadanych pytań: 112

12.06.2015 20:57

Mój ojciec od zawsze wędzi na dębowym.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

12.06.2015 21:10

tak, wedze na lisciastym, dzis byla bukowina plus troche jablonki.

halina17

Zadanych pytań: 271

12.06.2015 22:14

U nas wędzi się drzewem z olchy i jest dobra kiełbasa.

Klausia

Zadanych pytań: 251

12.06.2015 22:22

Drzewa owocowe dobrze się sprawdzają :)

Iwusia

Zadanych pytań: 242

12.06.2015 22:53

najczęściej na wiśni, klonie i jabłoni

migotka28

Zadanych pytań: 20

13.06.2015 18:45

my wędzimy na owocowym lub olszynie

gusia1000

Zadanych pytań: 1725

13.06.2015 23:08

Do wędzenie są dobre drzewa owocowe-wiśnia, klon, jabłoń, a także : buk, olcha, dąb.

Klausia

Zadanych pytań: 251

13.06.2015 23:54

Śliwka i jabłonka najlepiej.

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

15.06.2015 20:38

może zbyt długie wędzenie w za dużej ilości dymu

wwwiolka

Zadanych pytań: 22

16.06.2015 22:07

Ja wedze na drewnie z wiśni.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak