Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Ankha

Zadanych pytań: 112

22.02.2014 15:33

Co przygotowujecie z dodatkiem kozieradki? Czy po obróbce termicznej jej ziarenka nadal są twarde, czy choć trochę zmiękną?

Najlepsze odpowiedzi (3)

Ankha

Zadanych pytań: 112

22.02.2014 15:36

Próbowałam ją utłuc w moździerzu, ale jest bardzo twarda.

kasiaw

Zadanych pytań: 470

22.02.2014 15:36

w ogóle nie używam w swojej kuchni

Margo1

Zadanych pytań: 2141

22.02.2014 17:30

ja nie używam, moja mama uzywa zmielonej

Odpowiedzi (10)

teresa18

Zadanych pytań: 502

22.02.2014 15:40

Jeszcze jej nie stosowalam w daniach

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

22.02.2014 16:24

ja nie używam

gosia56

Zadanych pytań: 466

22.02.2014 16:26

nigdy nie używałam jeszcze

artur7

Zadanych pytań: 1324

22.02.2014 16:54

nigdy nie uzywalem

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

22.02.2014 17:06

Bardzo lubię kozieradkę, ale używam tylko zmielonej - taką kupuję na placu. Dodaję zwykle do zupy dyniowej albo do kurczaka, również do curry.

Aannkaa82

Zadanych pytań: 209

22.02.2014 17:32

Ja też mam zmieloną wiec nie wiem czy ziarna zmiekną.

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

22.02.2014 18:40

Ja nie używam

borgia

Zadanych pytań: 89

22.02.2014 19:28

Miękną. Jest świetna w każdej postaci. Z ziarenkami polecam: http://swiat-od-kuchni.bloog.pl/id,330749766,title,Zupa-cebulowa-po-persku,index.html

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

22.02.2014 21:48

dodałam ostatnio do zupy ;)

sylwia_sl

Zadanych pytań: 119

22.02.2014 21:57

Nigdy nie używałam a może warto spróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak