Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Grillowanie i pikniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Mysiunia

Zadanych pytań: 1353

20.08.2011 20:18

co robić by podczas grillowania szaszłyków końcówki wykałaczek się nie paliły? u mnie zawsze sie \'zwęglą\' mimo, że nie mają kontaktu z ogniem a jedynie mocną temperaturą

Odpowiedzi (3)

halina17

Zadanych pytań: 271

20.08.2011 20:31

Patyczki na szaszłyki do grillowania trzeba wcześniej namoczyć w wodzie a dopiero pózniej nakładać mięsko itp.

Henryka2

Zadanych pytań: 237

20.08.2011 20:49

A ja smaruję patyczki olejem przed nałożeniem szaszłyków.

elwal

Zadanych pytań: 610

21.08.2011 02:25

A ja owijam końcówki patyczków alu-folią. Nie palą się i ładnie wyglądają.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak