Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Milka100

Zadanych pytań: 76

28.11.2013 08:14

co robicie aby rodzynki nie opadły na dno?

Odpowiedzi (37)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

28.11.2013 09:10

obtoczyć w mące, ale też może zależeć od konsystencji ciasta;

dodi

Zadanych pytań: 256

28.11.2013 09:25

ja zawsze obtaczam w mące

Grażyna13

Zadanych pytań: 849

28.11.2013 09:38

Nic nowego nie powiem- obtoczyć w mące :)

kate.500

Zadanych pytań: 1516

28.11.2013 09:52

obtaczam w mace, jak wszyscy

Bernadeta1

Zadanych pytań: 466

28.11.2013 09:52

zawsze najpierw moczę, osuszam i obtaczam w mące

ben-ka

Zadanych pytań: 459

28.11.2013 09:56

Tak jak już zostało napisane...wszystkie bakalie nie tylko rodzynki trzeba oprószyć mąką i nie opadną na dno ciasta.

olkaaa

Zadanych pytań: 1354

28.11.2013 09:56

obsypuję je w mące

Janina

Zadanych pytań: 159

28.11.2013 10:33

Obtaczam w mące;)

Malgorzata549

Zadanych pytań: 13

28.11.2013 10:52

obtaczam w mące

Gracer

Zadanych pytań: 124

28.11.2013 10:56

oprósz mąką i wymieszaj je w niej i będzie dobrze

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak