Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

jussta

Zadanych pytań: 36

21.01.2014 15:07

Co robicie z bułką/mąką z której korzystacie do panierowania mięsa(schabowego np). Wsypujecie spowrotem do torebki?

Odpowiedzi (29)

juuusta

Zadanych pytań: 29

21.01.2014 15:42

wyrzucam zawsze

borgia

Zadanych pytań: 89

21.01.2014 15:48

Wyrzucam bez szemrania. I nawet do głowy by mi nie przyszło zastanawiać się, co innego można z tym zrobić...

Romanowka

Zadanych pytań: 28

21.01.2014 15:54

kury zjadają

berys18

Zadanych pytań: 1434

21.01.2014 15:57

jeśli mi zostanie to wyrzucam

pestka

Zadanych pytań: 424

21.01.2014 16:04

nie zostaje mi tego dużo więc wyrzucam

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

21.01.2014 16:09

zazwyczaj wyrzucam lub wysypuję kurkom

DorotaZ

Zadanych pytań: 17

21.01.2014 16:16

Ja zawsze wyrzucam

xbasiax

Zadanych pytań: 10

21.01.2014 16:30

jeżeli zostaje sporo suchej to tak

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

21.01.2014 16:33

też wyrzucam- po kontakcie z surowym jajem i surowym mięsem taka bułka bo godzinie to siedlisko bakterii. Staram się wymierzyć tak, żeby nie zostawało

Habibi

Zadanych pytań: 690

21.01.2014 16:35

mąkę wyrzucam do śmieci, a bułkę wysypuję plaszkom

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak