Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

zbigniew1975

Zadanych pytań: 44

11.10.2013 20:17

CO ROBICIE Z CIASTA PÓŁFRANCUSKIEGO??CZYM SIĘ RÓŻNI OD CIASTA FRANCUSKIEGO??

Najlepsze odpowiedzi (3)

Beata73

Zadanych pytań: 1093

16.10.2013 10:26

rogaliki!!!!!

mamusia1

Zadanych pytań: 1016

16.10.2013 10:57

ciasteczka!!!

Katarzyna59

Zadanych pytań: 717

11.10.2013 20:28

robię ciasteczka półfrancuskie

Odpowiedzi (9)

borgia

Zadanych pytań: 89

11.10.2013 20:29

Tym, że choć robi się je dokładnie tą samą metodą, to jednak główne ciasto jest z dodatkiem drożdży. A robić z niego można wszystko to, co z francuskiego. Przepyszne są croissanty - mogą być nadziewane. Ale pyszne są też wszelkiej maści paszteciki. Tylko uwaga istotna - tak jak we francuskim musi być masło, aby smak powalał. Gorąco polecam.

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

11.10.2013 20:29

robię ciasteczka a różni się konsystencją jest całkiem inne i jest mniej pracochłonne

msmors

Zadanych pytań: 91

11.10.2013 21:20

ja z takiego robię ciasteczka

Renata9

Zadanych pytań: 329

11.10.2013 21:25

najczęściej ciasteczka z owocami

patryska76

Zadanych pytań: 24

11.10.2013 22:01

Ja robię rurki półfrancuskie z cukrem ;-)

Adam/ZUB3R

Zadanych pytań: 189

11.10.2013 22:18

jeszcze nic nie robiłem

Łukasz15

Zadanych pytań: 638

11.10.2013 22:48

ja robię ciasteczka

jussta

Zadanych pytań: 36

12.10.2013 10:42

nie spotkałam sie i nic nie robilam

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.10.2013 12:06

ciasteczka:-)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak