Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

29.11.2015 14:47

co robicie z pestkami po obraniu dyni?

Najlepsze odpowiedzi (3)

RenataZ-et

Zadanych pytań: 14

29.11.2015 16:11

suszę a później dodaję do chleba lub ciasteczek

anemon

Zadanych pytań: 163

29.11.2015 18:10

Nie suszę, wyrzucam na kompost.

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

29.11.2015 19:35

Suszę w piekarniku

Odpowiedzi (62)

Habibi

Zadanych pytań: 690

29.11.2015 14:55

oczyszczam z pozostałości miąższu, bardzo dokładnie płuczę, osączam i suszę na blaszce w ppiekarniku

Janina

Zadanych pytań: 159

29.11.2015 14:56

Suszę i bardzo lubimy chrupać;)

Grazyna0211

Zadanych pytań: 1477

29.11.2015 15:06

suszę w piekarniku

marenka

Zadanych pytań: 179

29.11.2015 15:07

Suszę i zjadam ;-)

dwa pokoje z kuchnią

Zadanych pytań: 393

29.11.2015 15:19

a jaka temp suszenia

Wacław

Zadanych pytań: 1269

29.11.2015 15:20

suszymy a póżniej zjadamy

Renataj

Zadanych pytań: 1275

29.11.2015 15:25

Oczyszczam i suszą na przykryciu od kartonu na kaloryferze lub na blaszce w piekarniku.

monika141

Zadanych pytań: 224

29.11.2015 15:27

Ja również suszę jak większość

Renata9

Zadanych pytań: 329

29.11.2015 15:47

Staram się wysuszyć, a później zjeść.

JulkaTomeczek

Zadanych pytań: 17

29.11.2015 15:52

Suszę w piekarniku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak