Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Andzia1977

Zadanych pytań: 132

09.03.2016 22:36

Co robicie z rozpoczętym koncentratem pomidorowym? Ja polecam włożyć do zamrażarki, robię tak już od roku i się sprawdza, wcześniej pleśniał mi w lodówce :(

Odpowiedzi (49)

ice cubes

Zadanych pytań: 0

10.03.2016 11:54

Ja też zawsze zamrażam :)

misia123410

Zadanych pytań: 22

10.03.2016 12:17

Ja także mrożę:)

Mniam

Zadanych pytań: 87

10.03.2016 12:55

Rzadko kupuję koncentrat pomidorowy, ale też go kiedyś zamrażałam :)

Ela427

Zadanych pytań: 12

10.03.2016 13:02

nie mroziłam zalewam olejem

Futka

Zadanych pytań: 2

10.03.2016 13:23

Zawsze starałam się używać go od razu po otwarciu. Z mrożeniem to świetne rozwiązanie - serdecznie dziękuję za poradę :) :*

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

10.03.2016 15:32

nigdy nie mroziłam, zawsze kupuje te małe,aby od razu zużyć

IKrakowianka

Zadanych pytań: 0

10.03.2016 16:16

ja też nigdy nie mroziłam-zalewam oliwą

Róża1

Zadanych pytań: 7

10.03.2016 17:09

też zawsze kupuję małe słoiczki , a jak jeszcze zostanie , to też zalewam olejem z suszonych pomidorów :-)

Klausia

Zadanych pytań: 251

10.03.2016 17:29

To jest dobry sposób, ostatnio staram się nie dopuszczać do sytuacji, że zostaje w słoiczku tylko robię na bieżąco coś z niego.

Anna169Hosz

Zadanych pytań: 278

10.03.2016 17:34

U mnie zwykle idzie cały słoiczek... zupa, pizza, jajecznica... :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak