Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Zakupy i składniki- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Monia87

Zadanych pytań: 51

09.02.2012 19:59

Co robicie z zieloną częścią pora? W większości przepisów bierze się tylko białą część pora, a co z pozostałą?

Odpowiedzi (10)

agabi

Zadanych pytań: 67

09.02.2012 20:16

:)ja zostawiam do zup

Izabela28

Zadanych pytań: 1114

09.02.2012 20:19

również daję do zupy:)

elwal

Zadanych pytań: 610

09.02.2012 20:26

W młodych porach wykorzystuję do sałatek i surówek całość - w starszych tylko białą i jasnozieloną część. Resztę kroję w kawałki, zamrażam i mam do rosołu i innych zup.

Ewelina38

Zadanych pytań: 1289

09.02.2012 20:39

również dodaje do zup

Anio?eczek

Zadanych pytań: 233

09.02.2012 20:49

ja też daję do zupy !

Anio?eczek

Zadanych pytań: 233

09.02.2012 20:49

ja też daję do zupy !

Anio?eczek

Zadanych pytań: 233

09.02.2012 20:49

ja też daję do zupy !

Anio?eczek

Zadanych pytań: 233

09.02.2012 20:49

ja też daję do zupy !

teresa18

Zadanych pytań: 502

09.02.2012 21:10

tak jak u większości laduje w zupie

Wiesława1

Zadanych pytań: 316

09.02.2012 21:53

ja do sałatek wykorzystuję też zieloną część ,Jednak do dekoracji potraw najlepsza jest część zielona właśnie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak