Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

ben-ka

Zadanych pytań: 459

09.10.2015 11:42

Co robicie z zielonymi pomidorami? Przeznaczacie na sałatki czy zostawiacie do dojrzewania? Jakie macie sposoby na przechowanie? Mam sporo zielonych i muszę je jakoś zagospodarować.

Odpowiedzi (62)

Ania321

Zadanych pytań: 179

10.10.2015 10:00

bardzo lubię sałatkę z zielonych pomidorów, więc spożytkowałabym je właśnie w ten sposób :)

Mniam

Zadanych pytań: 87

10.10.2015 10:24

U nas zawsze zielone pomidory układało się na parapecie, żeby dojrzały.

Kolorowa

Zadanych pytań: 11

10.10.2015 12:17

Po prostu czekam aż dojrzeją ;)

bietka

Zadanych pytań: 563

10.10.2015 15:52

z zielonych pomidorów robię sałatkę do słoików

Monika-twin

Zadanych pytań: 808

10.10.2015 17:05

Sałatki do słoików.

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

10.10.2015 18:33

ja robię sałatki do słoików

Wiktoria29

Zadanych pytań: 18

10.10.2015 19:24

ja sałatki nie robię, układam na parapecie żeby dojrzały

Jagódka77

Zadanych pytań: 1

10.10.2015 19:50

przeważnie robię sałatki, ale część zostawiam aby dojrzały

Poison1988

Zadanych pytań: 188

10.10.2015 21:18

Ja cierpliwie czekam aż dojrzeją :)

agaK.

Zadanych pytań: 311

10.10.2015 23:51

Zawsze czekałam aż dojrzeją. Zielone mogą zaszkodzić wrażliwym żołądkom.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak