Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Przyrządzanie potraw- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

bystra45

Zadanych pytań: 8

21.09.2013 11:33

co smażycie najpierw pieczarki czy cebulkę a może i to i to razem????

Odpowiedzi (42)

migotka28

Zadanych pytań: 20

21.09.2013 11:44

najpierw chwilę smażę cebulę a potem pieczarki

Izabela9

Zadanych pytań: 25

21.09.2013 11:46

Zawsze najpierw delikatnie podsmażam cebulkę tak aby zmiękła i puściła sok a następnie dodaję pieczarki.

Camill

Zadanych pytań: 2

21.09.2013 11:47

zalezy czy cebula ma byc usmazona czy tylko zeszklona i zalezy do jakiej potrawy

Ada-Gaba

Zadanych pytań: 863

21.09.2013 11:49

najpierw cebulka

everay

Zadanych pytań: 1

21.09.2013 11:51

cebulka i pieczarki chwilę pózniej

dodi

Zadanych pytań: 256

21.09.2013 11:52

ja również zawsze pierwszą cebulkę

katarzynka455

Zadanych pytań: 132

21.09.2013 11:53

można by rzec że razem ale jednak najpierw cebula

Beatris

Zadanych pytań: 43

21.09.2013 11:54

Ja również najpierw podsmażam cebulkę, a potem dodaję grzyby.

paulina2157

Zadanych pytań: 17

21.09.2013 11:56

cebulka gdy się lekko zeszkli dodaję pieczarki

Janina

Zadanych pytań: 159

21.09.2013 12:00

Najoierw dusze cebulke a pieczarki daje tylko na moment nie długo, bo puszczają sok i robią się gumiaste, solę po uduszeniu;)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak