Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Naczynia i wyposażenie kuchni- pytania użytkowników

Masz pytania dotyczące gotowania, przyrządzania potraw lub wyposażenia kuchni?
Interesuje Cię dieta oraz przepisy wegetariańskie?
A może zastanawiasz się, o czym warto pamiętać, robiąc zakupy?
Sprawdź, czy ktoś już nie zadał pytania, które Cię nurtuje. Jeśli go nie znajdziesz, dodaj swoje pytanie.

Katarina

Zadanych pytań: 21

12.08.2013 15:37

Co wolicie rękaw cukierniczy czy szprycę ?...Dlaczego?

Odpowiedzi (37)

Wafelek2601

Zadanych pytań: 692

12.08.2013 16:21

Ja również wolę szprycę, też uważam że to przez przyzwyczajenie

anemon

Zadanych pytań: 163

12.08.2013 16:50

Używam rękawy jednorazowe i metalowe tylki marki Wilton, jestem bardzo zadowolona.

Janina

Zadanych pytań: 159

12.08.2013 16:53

Wolę rękaw, jest dla mnie wygodniejszy w użyciu;)

IwonaDD

Zadanych pytań: 6

12.08.2013 16:57

wolę rękaw, więcej masy wchodzi, w szprycy nie lubiałam,jak co chwila musiałam dokładać masy

mirosława4

Zadanych pytań: 1784

12.08.2013 17:07

nigdy nie robiłam rękawem i nie mam porównania używam tylko szprycy

Róża1

Zadanych pytań: 7

12.08.2013 17:30

wolę rękaw:-)

Krystyna32

Zadanych pytań: 1570

12.08.2013 17:35

wolę rękaw, dla mnie wygodniejszy

Marta1986

Zadanych pytań: 859

12.08.2013 17:47

ja wole rękaw cukierniczy

patryska76

Zadanych pytań: 24

12.08.2013 18:21

Ja na razie używam szprycy. Ale zastanawiam się nad kupnem rękawa ze względu na to, że jest większy niż szpryca. Jednak słyszałam ze dobry, porządny rękaw sporo kosztuje ;(

krystyna330

Zadanych pytań: 228

12.08.2013 18:26

szpryca jest bardziej poręczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak